1-0 Martin Rengbo (Martin Jönsson) 11 min
2-4 Mikael Fransson (Mathias Herrström) 60 min

Robin Liljegren 41 min
Martin Jönsson 47 min
Martin Rengbo 75 min
Mattias Jönsson 77 min

Mycket folk borta, tredje förlusten i årets seriespel och olyckligt målvaktsspel efter 2-5 mot Simrishamn. Vi ville visa alla att plumparna på hemmaplan bara var tillfälligheter. Nu skulle vi ta en ny skalp på hemmaplan. Östra Torp inledde mycket bra och vaskade fram några halvchanser i inledningen. I den 11:e minuten blir Martin Jönsson fälld på vänsterkanten. Martin Rengbo stegar fram och slår en lurig frispark mot mål som studsar en gång i marken innan den går in i bortre hörnet och 1-0 för Torp. Detta var Martins 1:a seriemål i år. I den 18:e minuten får Simrishamn en frispark på högerkanten. Det blir en lyra in i Torps straffområde och efter lite flipperspel så hamnar bollen framför fötterna på en Simrishamnsspelare som enkelt kan slå in 1-1. Båda lagen har sedan chanser att ta ledningen men utdelningen uteblir. I den 43:e minuten får Simrishamn en frispark på högerkanten. Det blir en lång lyra mot bortre stolpen där Andreas Sonesson missbedömmer bollbanan något och får bara fingrarna på bollen i sitt utboxningsförsök. Bollen går rakt till en fri anfallare som enkelt kan nicka in 1-2 vilket också blir halvtidsresultatet. I den 47:e minuten får Simrishamn en frispark från 35 meter. Bollen slås mot mål och dessvärre går den rakt i mål fram till 1-3. I den 56:e minuten kommer Martin Jönsson runt på vänsterkanten och Martins inlägg når Mikael Fransson som nickar precis över. I den 59:E minuten får Simrishamn en ny frispark från långt håll. Ännu en gång lyfts en luftpastej in mot mål och ännu en gång hamnar den i nätmaskorna bakom en olycklig Sonesson. Efter det målet vaknar Torp till liv. Duktige Robin Liljegren och Patrik Andersson skojar på högerkanten innan bollen når Mathias Herrström som serverar en fin passning till Mikael Fransson som slår in reduceringen till 2-4. Detta var Mikaels 11:e seriemål i år. Torp fortsätter trumma på för att jaga fler mål. I den 65:e minuten räddar Andreas Sonesson ett tungt skott från nära håll. I den 79:e minuten nickar Anders Mårtensson från nära håll men dessvärre inte bättre än att målvakten kan rädda. I den 87:e minuten får Simrishamn en ny frispark. Högerbacken stegar fram för tredje gången och fullbordar sitt hattrick med att slå bollen rakt i mål igen fram till 2-5. Det är bara att ta nya tag för Torparna. Dessvärre drog vi på oss alldeles för många varningar vilket leder till tre nya avstängningar till helgen. I nästa match väntar Sövestad borta söndagen den 27:e september klockan 14:00.